Bayburt’un Mevhibe Kübra Hançer’i ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi

Bayburt Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Mevhibe Kübra Hançer, ‘Yılın Öğretmeni’ seçilerek 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde Bayburt’u Ankara’da temsil etti.
Bayburt’un Mevhibe Kübra Hançer’i ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi

Bayburt Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Mevhibe Kübra Hançer, ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi. Hançer, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde Bayburt’u Ankara’da temsil etti.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde 81 ilden seçilen ve mesleki çalışmalarıyla fark oluşturan temsilciler, Ankara’da bir araya geldi. Bu kapsamda Bayburt’tan 'Yılın Öğretmeni' seçilen İngilizce Öğretmeni Mevhibe Kübra Hançer, başkentte düzenlenen kapsamlı programa katılarak, kenti temsil etti.

Milli Eğitim Akademisi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen program, şehit öğretmenlerin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla Şehit Öğretmenler Abidesi ve Öğretmen Hatıra Ormanı ziyaretiyle başladı. Burada yapılan anma törenin ardından Hançer ve diğer illerden gelen öğretmenler, fidan dikimi gerçekleştirdi.

Program kapsamında öğretmenlere Ankara’nın köklü mirası tanıtıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla Anıtkabir’de düzenlenen resmi törenlerde Hançer de yer aldı. Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savasçı ile bir araya gelen Hançer, Bayburt'ta başarıyla sürdürülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir