Bayburt'ta talihsiz kızın acı ölümü!

Bayburt'ta düğün evinin bir odasının çökmesi sırasında, sobadaki kaynar suyun üzerine dökülmesi sonucu ağır yaralanan Tuğba Mıcık, tedavi gördüğü Erzurum'da hayatını kaybetti. Olay sırasında üzerine kaynar su dökülen ve vücudunun dörtte birinde ikinci der

Bayburt'ta talihsiz kızın acı ölümü!

Bayburt'ta düğün evinin bir odasının çökmesi sırasında, sobadaki kaynar suyun üzerine dökülmesi sonucu ağır yaralanan Tuğba Mıcık, tedavi gördüğü Erzurum'da hayatını kaybetti.

 

Olay sırasında üzerine kaynar su dökülen ve vücudunun dörtte birinde ikinci derece yanıklar oluşan Tuğba Mıcık (22), tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesinde kurtarılamadı.

 

Mıcık'ın cenazesi, yarın Bayburt'un Balca köyünde toprağa verilecek.

 

Bayburt merkeze bağlı Genç Osman köyünde, 1 Ocakta, Bahattin Mıcık ile Tülay Yenitürk'ün nişan töreninin yapıldığı kız evinin bir odasının çökmesi sonucu 36 kişi yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel