Bayburt'ta Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü imzalandı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü imzalandı.
Yayınlanma:
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından derneklere yapılan yardım kapsamında, Bayburt’ta proje yardımı almaya hak kazanan sivil toplum kuruluşları ile protokol imzalandı.
Proje yardım protokolü, Vali Mustafa Eldivan ile sivil toplum kuruluşları yönetim kurulu başkanları arasında gerçekleşti.
İmzalanan protokolde, Bayburt İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Derneğine 127 bin TL, Beşpınar Kadınları Derneğine 201 bin TL proje yardım desteği sağlanacak.
Toplantıya, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Polat ve Beşpınar Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yavuz Bayburt, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mevlüt Birkanım katıldı.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel