Bayburt'ta sabah çorbası etkinliği!

Bayburt'ta geleneksel çorba etkinliği düzenlendi.

Bayburt'ta sabah çorbası etkinliği!

Bayburt Ortaokulu tarafından toplum yararına düzenlenen geleneksel çorba etkinliğinde, okuldaki tüm öğrencilere yöresel kavut çorbası ikram edilirken İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve öğretmenler öğrencilere eşlik etti.

Sıcacık çorbası yudumlayan öğrenciler yöresel lezzet olan kavut çorbasını çok beğendiklerini söyleyerek, çorba etkinliğinin devam etmesi gerektiğini belirttiler.

Arkadaşlarıyla birlikte çorba içerek sohbet etme imkanı bulan öğrencilerden Ali Yılmaz, "Ders arasında çorba içerken arkadaşlarımızla muhabbet ediyor, sohbet ediyoruz. Çorba vesilesiyle bir araya gelme imkanı buluyoruz. Ders arasında olması da bizleri mutlu ediyor. Kahvaltı yapmaya özen gösteren birisiyim ama o an evden kahvaltı yapmadan çıkmışsam burada çorbamızı içip, karnımızı doyuruyoruz, bizler için iyi oluyor" dedi.

Bir diğer öğrenci Kenan Sönmez ise "Çorba bahane, muhabbet şahane" diyerek, "Çorbalarımızı alıp yemekhanede arkadaşlarımızla hep birlikte içiyoruz. Bazen yorgun olup arkadaşlarımıza vakit ayıramadığımız anlar olabiliyor çorba vesilesiyle hep birlikte oturma imkanı buluyoruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel