Bayburt'ta okul servis denetimler yıl boyu sürecek

Bayburt'ta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı iş birliğiyle okul servis araçlarının denetimleri titizlikle sürdürülüyor.

Bayburt'ta okul servis denetimler yıl boyu sürecek

Bayburt'ta okul servis araçları denetimleri sürüyor.

Bayburt'un Adabaşı köyü bölgesinde gerçekleştirilen denetimlerde öğrencilerin güvenliği için servis araçları özenle incelendi ve şoförlere gerekli uyarılar yapıldı. 'Dur' yazılı levhaların bulundurulma zorunluluğu da denetlendi.

Jandarma ekipleri, araç muayenesi yapmamanın, Okul Servis Araçları Yönetmeliği'ne uymamanın, emniyet kemeri kullanmamanın gibi ihlallerin idari para cezasıyla cezalandırılacağını sürücülere hatırlattı.

Servis araçlarında öğrencilerin güvenliğini taşıyan şoförler, daha hassas davrandıklarını ve kurallara uyduklarını belirtti. Ekipler, şoförlerin duyarlılığı için teşekkür ederken, denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceğini bildirtti.

Bu tür denetimlerin, öğrencilerin güvenliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel