Bayburt’ta öğrenciler Kütüphaneler Haftası’nda kitapla buluştu

Bayburt’ta iki ilkokulun öğrencileri, Kütüphaneler Haftası kapsamında İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen etkinlikte kitap okuma ve çeşitli faaliyetlere katıldı.
Bayburt’ta öğrenciler Kütüphaneler Haftası’nda kitapla buluştu

Bayburt Kaleardı Şehit Halil Türkoğlu İlkokulu ile Şehit Recep Eşiyok İlkokulu öğrencileri, Kütüphaneler Haftası kapsamında İl Halk Kütüphanesi'nde kitapla buluşturuldu.

Programda öğrenciler kitap okuma etkinliğine katıldı. Öğrencilere kütüphane gezdirilerek bölümler tanıtıldı ardından belirlenen bir eser üzerinden kitap analizi yapıldı. Etkinlikte ayrıca satranç oynanıp boyama çalışması gerçekleştirildi.

Ziyarette öğrencilere okuma alışkanlığının önemi anlatıldı, kütüphane kültürüne ilişkin bilgi verildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.