Bayburt Gençlik Merkezi Çocuk Etkinlikleri Öğrenci Topluluğu tarafından, Aydıntepe Anaokulu’nda kitap sevgisini aşılamak amacıyla bir etkinlik düzenlendi. Palyaço gösterileri ve yüz boyama çalışmalarının da yer aldığı etkinlikte, öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı.
Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında düzenlenen etkinlikte, Çocuk Etkinlikleri Öğrenci Topluluğu üyeleri Aydıntepe Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Miniklere kitap sevgisi kazandırmayı hedefleyen etkinlikte tiyatro gösterileri, kitap temalı bilmeceler, yaş gruplarına uygun kitap okuma saatleri ve kitap dağıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemini anlatan bir video sunumunun da yapıldığı etkinlikte, çocuklar için yüz boyama, boyama çalışmaları, oyunlar ve müzikli etkinlikler düzenlendi. Öğrenciler, kendileri için hazırlanan bu renkli etkinlikte keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdi.
Kaynak: