Bayburt'ta minik kalplerden büyük jest! Harçlıklarını bağışladılar

Bayburt'ta, Genç Osman 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistinli yaşıtlarına destek olmak için anlamlı bir bağış kampanyası gerçekleştirdi.

Bayburt'ta minik kalplerden büyük jest! Harçlıklarını bağışladılar

Bayburt'ta 'Özgür Filistin’in Yanındayız' sloganıyla yola çıkan minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, Filistin’de yaşanan zorluklarla mücadele eden çocuklara gönderme kararı aldı.

Öğrenciler, Kur'an kursu öğreticileri Gülsüm Özkan ve Ayşe Şimşek'in rehberliğinde Bayburt İl Müftülüğüne giderek, topladıkları bağışları İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın'a teslim ettiler. Bu duyarlı hareket, Türkiye Diyanet Vakfı Bayburt Şubesi tarafından takdirle karşılandı.

İl Müftü Vekili Abdullah Aksoy, öğrencilerin bu özverili ve anlamlı davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aksoy, aynı zamanda bu güzel hareketin arkasında olan aileleri ve Kur'an kursu öğreticilerini de tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel