Bayburt'ta Mehmetçik ve Filistin için dua

Bayburt'ta sabah namazında Mehmetçik ve Filistin için dua edildi.

Bayburt'ta Mehmetçik ve Filistin için dua

Bayburt'ta Mehmetçik ve Filistin için sabah namazında tüm camilerde dua edildi.

Bayburt genelindeki tüm camilerde Mehmetçikler ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için dua edilerek, işgalin bir an önce bitmesi için eller semaya kaldırıldı.

Bayburt İl Müftüsü Abdurrahman Şahin Yakutiye Camisi'nde 'Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa, Sabah Namazı Buluşmasına katıldı. Şahin ardından Filistin'de hayatını kaybeden siviller için dua etti.

Cemaate hitap eden Şahin, terör mücadelesinde şehit olan güvenlik kuvvetlerine Allah'tan rahmet, görevi başında bulunan asker ve polislere kolaylıklar diledi. Sabah namazında cemaatle bir araya gelen Şahin, "Allah ettiğimiz duaları kabul ve makbul eylesin. Askerlerimize, polislerimize, Allah güç kuvvet versin, vatanını koruyan güvenlik güçlerimize dualarımızda her daim verelim. Filistin'de mücadele eden sivillere, Filistin'e bol bol dua edelim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler