Bayburt'ta kapanan yollar ulaşıma açıldı

Bayburt’ta kar ve tipi dolayısıyla kapanan köy yolları yeniden ulaşıma açıldı.

Bayburt'ta  kapanan yollar ulaşıma açıldı

Bayburt’ta dün ve önceki gün etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Kentte gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 18 dereceyle Bayburt Merkeze bağlı Yaylalar köyünde ölçüldü.

Zaman zaman tipi ve sürgünün etkili olduğu Bayburt - Erzurum Kop Dağı Geçidi mevkii ve Bayburt - Gümüşhane karayolunda karayolları ekipleri tuzlama ve kar küreme çalışması yürütüyor.

Kar ve tipiden kapanan 50’e yakın köy yolunda ise İl Özel İdaresi ekipleri yol açma çalışması yaptı. Kapanan köy yolları iş makinalarıyla birer birer yeniden ulaşıma açıldı. Yolları yeniden ulaşıma açılan köy sakinleri İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür etti.

Kent merkezinde de Bayburt Belediyesi ekipleri kar yağışının ardından, cadde ve sokaklarda günün ilk ışıklarından itibaren aralıksız kar küreme çalışması yürüterek yol ve kaldırım temizliği yaptı.

Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Bayburt ve çevresi aralıklı kar yağışlı geçecek.

Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel