Bayburt'ta içme suyu sertlik giderme tesisinde çalışmalar sürüyor

Bayburt Belediyesinin projelerinden İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Bayburt'ta içme suyu sertlik giderme tesisinde çalışmalar sürüyor

Bayburt Belediyesinin önemli projelerinden biri olan İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisinin yapımı için çalışmalar devam ediyor.

Yaklaşık 220 milyon liraya mal olan tesis tamamlandığında günlük 15 bin metreküp su arıtılarak, yüksek kalitedeki içme suyu musluklardan akacak. Bayburt'un yıllarca süregelen içme suyu problemini çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olan Bayburt Belediyesi, Kızıl Elma Projesi olarak gördüğü İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisinin yapımına süratle devam ediyor.

Tesiste incelemelerde bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, kısa bir sürede tesisi tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sunma gayreti içinde olduklarını belirterek, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler