Bayburt’ta dondurucu soğukta sıcak jest! Polislerden yolculara çay ve kurabiye ikramı

Bayburt’ta polis ekipleri, dondurucu soğukta yol kontrolü sırasında sürücülere ve yolculara çay ile kurabiye ikram ederek iç ısıtan bir jest yaptı.
Bayburt’ta dondurucu soğukta sıcak jest! Polislerden yolculara çay ve kurabiye ikramı

Bayburt’ta dondurucu soğukların etkili olduğu kış günlerinde, trafik polisleri yol kontrolü sırasında sürücülere ve yolculara çay ve kurabiye ikramında bulunarak sıcak bir jest yaptı. Şehir giriş ve çıkışlarında gerçekleştirilen denetimlerde, sürücülerin evrak ve Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapılırken, trafik kurallarına uyulması konusunda bilgilendirme de gerçekleştirildi.

ww3.webp

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun yolda seyahat eden vatandaşlara çay ve kurabiye ikramında bulunarak soğuk havada moral verdi. Uygulama noktasında durdurulan sürücüler ve yolcular, polislerin bu jestini memnuniyetle karşıladı.

"Bu Çay İkramı Paha Biçilemez"

Çay ikramını alan vatandaşlardan Ferhat Güzen, polis ekiplerine teşekkür ederek, "Bu soğuk havada sıcacık çayın ikram edilmesi paha biçilemez. Emniyet teşkilatımıza minnettarız, hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Otobüs Şoföründen Polislere Kahve İkramı

Denetimler sırasında bir yolcu otobüsünün şoförü de polislerin özverili çalışmasına karşılık vererek anlamlı bir jest yaptı. Van’dan Bayburt’a gelen yolcu otobüsünün şoförü Haktan Yücekuş, polislerin zorlu hava şartlarında görev yaptığını görerek aracı durdurdu ve muavinle birlikte ekiplere kahve ikram etti. Polislerin bu jesti geri çevirmemesi ve gösterdiği samimi tavır, sıcak bir atmosfer oluşturdu.

ww2.webp

"Devletin Şefkatli Yüzünü Gösteriyoruz"

Trafik kontrollerinin zorlu hava koşullarına rağmen kesintisiz sürdüğünü belirten Yol Uygulama Kontrol Amiri Komiser Yusuf Akçaoğlu, "Özellikle bölgemizde hava şartları çok çetin geçiyor. Eksi 20, eksi 25 dereceleri buluyoruz. Buna rağmen görevimizin başındayız. Vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çay ikramlarıyla, devletimizin şefkatli yüzünü gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Yalçın Görgün ise, "Biz insan odaklı çalışıyoruz. Şeyh Edebali’nin dediği gibi, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ediyoruz. Soğuk hava şartlarına rağmen vatandaşlarımızın güvenliği için görevde olmaktan mutluyuz" dedi.

Bayburt’ta devam eden trafik ve asayiş denetimlerinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri görev aldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir