Bayburt'ta cirit müsabakası yapıldı

 Bayburt'ta 18. Uluslararası Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri kapsamında hayvan pazarının yanında bulunan Belediye Cirit Alanı'nda cirit müsabakası düzenlendi. Müsabakaya Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye B

Bayburt'ta cirit müsabakası yapıldı

 

Bayburt'ta 18. Uluslararası Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri kapsamında hayvan pazarının yanında bulunan Belediye Cirit Alanı'nda cirit müsabakası düzenlendi.

 

Müsabakaya Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve vatandaşlar katıldı. Çoruh'un kenarında bulunan sahada Bayburt Atlı Spor Kulübü ve Bayburt Üniversitesi Atlı Spor Kulübü takımları arasında düzenlenen cirit müsabakası heyecanlı bir tempoda gerçekleşti. Vali Hasan İpek ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, bir dostluk müsabakası olarak düzenlenen etkinlik sonunda her iki takımı da tebrik etti.

 

Vali Hasan İpek ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, şölenlere katkılarından dolayı her iki kulüp başkanına birer adet plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler