Bayburt'ta çevre temizliği sürüyor

Bayburt'ta çevre temizliği için yapılan çalışmalar aralıksız olarak sürüyor.

Bayburt'ta çevre temizliği sürüyor

Bayburt Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte genel temizlik çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yollar basınçlı suyla yıkandı, yol süpürme aracıyla cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları yapıldı.

Karların erimesiyle birlikte sürüklenerek gelen taş, toprak, kum parçaları biriken yerlerde ekiplerce tazyikli bol suyla yıkanarak temizlendi, mahalle ve sokak aralarında genel temizlik çalışmaları titizlikle yürütüldü. Dört bir yandan yol yıkama, süpürme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken, araçların girmediği yerlerde ekipler çöpleri tek tek topladılar.

Temiz bir Bayburt için yaz kış demeden çalışma içinde olduklarını belirten Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, birçok noktada ekiplerin yoğun çalışmalarıyla temizlik çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Başkan Pekmezci, gerek caddelerde, gerek mahallelerde, gerekse sokak aralarında çalışmaların titizlikle devam edeceğini bildirdi.

bayburt-cevre-temizligi-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler