Bayburt'ta çatı can aldı!

Bayburt'ta etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir evin çatısı uçtu. Çatının altında kalan, bu sırada kopan elektrik tellerine de temas ettiği belirlenen 67 yaşındaki Güllü Öztürk hayatını kaybetti. Olay merkeze bağlı Helva köyünde saat 15.00'de meydana

Bayburt'ta çatı can aldı!
Bayburt'ta etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir evin çatısı uçtu. Çatının altında kalan, bu sırada kopan elektrik tellerine de temas ettiği belirlenen 67 yaşındaki Güllü Öztürk hayatını kaybetti.
 
Olay merkeze bağlı Helva köyünde saat 15.00'de meydana geldi. Evinin bahçesinde bulunan Güllü Öztürk, şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altında kaldı. Kopan elektrik tellerine de temas ettiği belirlenen ve ağır yaralanan Güllü Öztürk, ambulansla hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Güllü Öztürk’ün cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler