Bayburtlular Of''ta buluştu

Of ilçesinde, 4. Geleneksel Bayburtlular Buluşması organize edildi.Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğince ilçedeki bir tesiste düzenlenen etkinliğe, Bayburt Valisi Hasan İpek, Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halhal, Bayburt Belediye Başkanı Hacı

Bayburtlular Of''ta buluştu

Of ilçesinde, 4. Geleneksel Bayburtlular Buluşması organize edildi.

Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğince ilçedeki bir tesiste düzenlenen etkinliğe, Bayburt Valisi Hasan İpek, Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halhal, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Tüm Bayburtlular Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polat Timur, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Kaya Çakır, Balaban Belediye Başkanı Ömer Hacıbektaşoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali İpek, Bayburt ile Of'un benzer özelliklerinin çok fazla olduğunu belirterek, ''Özellikle yaylalarımızı ortak kullanmaktayız. İlimizden daha çok Bayburtlu, Türkiye'nin birçok yerinde yaşamaktadır. Ancak Of'ta yaşayan Bayburtlular, bizi en iyi temsil eden Bayburtlular'dır'' dedi.

Belediye Başkanı Polat ise demir yolu projesine değinerek, ''Of-Bayburt-Erzincan güzergahı için ciddi çaba sarf edilmesi gerekmektedir'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi yapıldı ve yöre sanatçıları çeşitli eserleri seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel