Bayburtlular Of'ta Bir araya geldi

 Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe, Bayburt Valisi Hasan İpek, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Of Kaymakamı Eren Arslan, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ba

Bayburtlular Of'ta Bir araya geldi

 Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe, Bayburt Valisi Hasan İpek, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Of Kaymakamı Eren Arslan, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Tüm Bayburtlular Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polat Timur ile çok sayıda davetli katıldı.

 Vali İpek, burada yaptığı konuşmada, Bayburt ile Of'un benzer özelliklerinin çok fazla olduğunu belirterek, "Yaylalarımızı ortak kullanmaktayız. İlimizden daha çok Bayburtlu, Türkiye'nin bir çok yerinde yaşamaktadır. Ancak Of'ta yaşayan Bayburtlular, bizi en iyi temsil eden Bayburtlulardır" dedi.

 Milletvekili Özbek, Bayburtluların olduğu her etkinliğe katılmaya çalıştığını ifade ederek, "Gurbetteki hemşehrilerimle buluşmak bizlere keyif veriyor. Vekilliğimiz sürecinde Bayburt'umuzun bir çok eksikliğini giderdik. Eskiden yollarımızın, üniversitemizin olmasını isterdik, şimdi ise ikinci vekilimizin olmasını istiyoruz. Hemşehrilerimizden, Bayburt'un nüfusunu artırmalarını istiyorum" diye konuştu.

 Katılımcıların eğlendiği etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel