Bayburt-Trabzon yolu kapandı

Bayburt-Erzurum ve Bayburt-Trabzon karayolları, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.Bayburt-Erzurum ve Bayburt-Trabzon karayolları, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Çok sayıda araç yolda kaldı. Yolda kalan

Bayburt-Trabzon yolu kapandı

Bayburt-Erzurum ve Bayburt-Trabzon karayolları, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.

Bayburt-Erzurum ve Bayburt-Trabzon karayolları, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Çok sayıda araç yolda kaldı. Yolda kalan 6 otobüste bulunan toplam 189 kişi, Bayburt'taki öğretmen evi ve misafirhanelere yerleştirildi. Bayburt Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez, saat 23.00 itibariyle kentte bulunan yolcuların konaklama ve iaşelerinin karşılandığını, gelmesi muhtemel konuklar için de 54 yatağın hazır tutulduğunu belirtti. Hakyemez, yol açma çalışmalarına kar ve tipinin dinmesiyle devam edileceğini söyledi.

Vali Yardımcısı Hakyemez, Bayburt-Trabzon karayolunda çok sayıda otomobil ile şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslerin karda mahsur kaldığı bilgisi geldiğini, Karayolları 12. Bölge ekiplerinin mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için harekete geçtiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler