Bayan Kızılcık'tan köylere ziyaret

Maçka'nın Kızılcık ve Yemişli köylerine giden Kızılcık, vatandaşların kendilerine çok sıcak ilgi gösterdiğini belirterek, ''Çat kapı yapıp içeri giriyoruz, sofrada oturup yemek yiyenle yemek yiyoruz, sobanın başında oturup sohbet ediyoruz. Onlar da biz de

Bayan Kızılcık'tan köylere ziyaret

Maçka'nın Kızılcık ve Yemişli köylerine giden Kızılcık, vatandaşların kendilerine çok sıcak ilgi gösterdiğini belirterek, ''Çat kapı yapıp içeri giriyoruz, sofrada oturup yemek yiyenle yemek yiyoruz, sobanın başında oturup sohbet ediyoruz. Onlar da biz de bu durumdan büyük mutluluk duyuyoruz. Zira bazı vatandaşlarımız bizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar'' dedi.

 

Özellikle kar yağışıyla Karadenizlilerin evlerine çekildiklerini anlatan Kızılcık, ''Herkesin evinde olduğu saatte ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu durum vatandaşlarımızın da hoşuna gidiyor. Biz de Trabzon halkıyla daha iç içe olma fırsatı buluyoruz'' diye konuştu.

 

Yemişli köyündeki vatandaşlarla da sohbet eden Kızılcık'a ilgi gösteren köylüler, kendilerine ilk kez böyle bir ziyaret yapıldığını ve bundan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler