Bayan Kızılcık'tan ilçelere ziyaret...

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon merkez ve ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara misafir oluyor. Sosyal etkinlik kapsamında ziyaretlerde bulunan Kızılcık, Maçka ilçesine bağlı İncesu köyünde ziyaretlerde bulundu. Bayan Kızılcı

Bayan Kızılcık'tan ilçelere ziyaret...

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon merkez ve ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara misafir oluyor.

Sosyal etkinlik kapsamında ziyaretlerde bulunan Kızılcık, Maçka ilçesine bağlı İncesu köyünde ziyaretlerde bulundu.

Bayan Kızılcık, vatandaşların kendilerine çok sıcak ilgi gösterdiğini belirterek, ''Çat kapı yapıp vatandaşlarımıza misafir oluyoruz. Birlikte yemek yiyoruz ve sobanın başında oturup sohbet ediyoruz. Onlar da biz de bu durumdan büyük mutluluk duyuyoruz. Bazı vatandaşlarımız bizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor'' dedi.

Devletin şefkatli, merhametli, adaletli, gülümseyen yüzü, sıcak eli olmaya çalıştıklarını ifade eden Kızılcık, ''Biz bu şekilde devlet millet kaynaşmasını daha ileri noktalara taşıyabiliriz. Bizler vatandaşlarımızın evlerine devletimizin şefkatini, merhametini, kucaklayıcılığını göstermek için gidiyoruz. Her gece sokaklara çıkıp kış günlerinde nerede baca tütmüyor, akşam saatlerinde kimin mutfağının ışığı yanmıyor, sabah saatlerinde okula giden hangi çocuğun montu yok, ayakkabısı yok, bunu tespit edip, gereğini yapmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler