Bayan Kızılcık'tan çiftlere yardım eli

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, ekonomik nedenlerden dolayı evlenemediğini tespit ettiği bir gence yardım elini uzattı. Kızılcık, yaptığı açıklamada, sosyal etkinlik kapsamında Trabzon'un il ve ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdikleri

Bayan Kızılcık'tan çiftlere yardım eli

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, ekonomik nedenlerden dolayı evlenemediğini tespit ettiği bir gence yardım elini uzattı.

Kızılcık, yaptığı açıklamada, sosyal etkinlik kapsamında Trabzon'un il ve ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Bu kapsamda Maçka'ya bağlı İncesu köyüne bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Ziyaret esnasında bir genç kardeşimizin ekonomik nedenlerden dolayı evlenemediğini öğrendik. Bu nedenle Trabzon'un hayırsever işadamlarının eşleri ile bir araya geldik. Ekonomik nedenlerden ötürü evlenemeyen gençlere destek olma kararı aldık. Genç kardeşimizin ev eşyalarının temin edilmesini sağlıyoruz. Ben sadece bu yardımlara öncülük ediyorum. Ümit ediyorum bu yardım ile mutlu bir yuvanın temellerinin atılmasına vesile oluruz'' dedi.

Aile kurumunun toplumun en önemli temel taşı olduğunu ifade eden Kızılcık, ''Bir toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi ile huzur ve mutluluğun temeli, aile kurumunun sağlam temeller üzerine oturtulması ile doğru orantılıdır. Evlilik törenleri insanların hayatları boyunca yaşayacakları en güzel anlardır. Bu mutlu günlere vesile olabileceksek ne mutlu bize'' diye konuştu.

Sema Kızılcık, genç çifte yardıma katkı sağlayan kurum ve kişilere de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel