Bayan Kızılcık'ın Huzurevi ziyareti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Huzurevi sakinleriyle çay toplantısında bir araya geldi. Huzurevinde düzenlenen çay toplantısına Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Emniyet Müdürü ve Müdür Yardımcıları eşleri de katıldı. Huzurevinde düzenli

Bayan Kızılcık'ın  Huzurevi ziyareti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Huzurevi sakinleriyle çay toplantısında bir araya geldi.

Huzurevinde düzenlenen çay toplantısına Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Emniyet Müdürü ve Müdür Yardımcıları eşleri de katıldı.

Huzurevinde düzenli olarak gerçekleştirilen çay toplantılarına öncülük eden Kızılcık, düzenlenen etkinlik ile huzurevi sakinlerine moral verdi.

Huzurevi sakinleri ile belirli aralıklarla bir araya geldiklerini ifade eden Kızılcık, "Huzurevimiz artık benim evim gibi. Onlarla belirli aralıklarla bir araya geliyorum. Bu vesile ile emniyet müdürümüzün ve müdür yardımcılarının eşleri ile huzurevinde biraya geldik.

 Onlarla hazırladıklarımız yiyecekler eşliğinde sohbetler ediyoruz. Oluşan sıcak ortam beni çok mutlu ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel