Bayan Kızılcık Yetiştirme Yurdunda

Trabzon’a geldikten sonra zamanının büyük bir bölümünü yaşlılar, yardıma muhtaç vatandaşlar ve çocuklara ayıran, Trabzon’da kadın dayanışmasına büyük katkı sağlayan ve bu yönde dernek kurup birçok projeyi hayata geçiren Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı

Bayan Kızılcık Yetiştirme Yurdunda

Trabzon’a geldikten sonra zamanının büyük bir bölümünü yaşlılar, yardıma muhtaç vatandaşlar ve çocuklara ayıran, Trabzon’da kadın dayanışmasına büyük katkı sağlayan ve bu yönde dernek kurup birçok projeyi hayata geçiren Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti.

 

Beraberinde vali yardımcılarının eşleri Arzu Batuk ve Suna Mercan ile yetiştirme yurdunu ziyaret eden Bayan Kızılcık, yurttaki çocukların sorunlarını ve isteklerini dinledikten sonra “Çocuklarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Zorluklar var ama; gayretli, duyarlı olursak, bu sıkıntıları aşabiliyoruz” dedi.

 

Akşam yemeğini çocuklarla birlikte yetiştirme yurdunun yemekhanesinde yiyen Bayan Kızılcık, yakından ilgilendiği çocuklarla bol bol sohbet etti. Bayan Kızılcık, “Devletimizin himayesi ve koruması altında bulunan çocuklarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Çocuklarımız geleceğimizdir. Bakıma muhtaç çocuklarına ve yaşlılarına sahip çıkan toplumların gelecekleri parlak ve güvenli olur” ifadelerini kullandı.

 

Yetiştirme yurdu öğrencileri Bayan Kızılcık’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade edip, teşekkür ettiler. Sohbet havası içerisinde geçen, karşılıklı konuşmaların ardından Bayan Kızılcık, böyle ziyaretlerin geleceğimizin teminatı çocuklarımız üzerinde olumlu etkisi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler