Bayan Kızılcık Tüm Kadınlara destek verdi!

  Vali Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Tüm Kadınlar Derneği'ni ziyaret etti.   Kızılcık, Tüm Kadınlar Derneği Başkanı Cemile Keskin ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, kadınların sorunlarının çözümünün birlikte hareket edilerek giderilebileceğini bel

Bayan Kızılcık Tüm Kadınlara destek verdi!

 

 
Vali Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Tüm Kadınlar Derneği'ni ziyaret etti.
 
 
 
Kızılcık, Tüm Kadınlar Derneği Başkanı Cemile Keskin ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, kadınların sorunlarının çözümünün birlikte hareket edilerek giderilebileceğini belirtti.
 
Trabzon'da kadın dernekleri ile önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Kızılcık, şöyle devam etti:
 
"Derneklerimiz ile sürekli irtibat halindeyim. Onlarla bir araya gelerek kadınlarımızın sorunlarını görüşüyor ve çözüm önerileri konusunda çalışmalar yapıyoruz. Birlikten kuvvet doğar anlayışı çerçevesinde bireysel değil, bir bütün olarak hareket etmeye çalışıyoruz. Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadın derneklerimiz ile birlikte kadın buluşması düzenledik. Derneklerimiz ile yaptığımız bu birliktelik sonucunda çok başarılı bir toplantı gerçekleşmişti. Bu kapsamda derneklerimiz ile belirli aralıklarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugünde Tüm Kadınlar Derneği'ni ziyaret ederek, yapmamız gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk."
 
Dernek Başkanı Keskin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,
 
"Sema Kızılcık dernek binamızda bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Kendisi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda önemli sonuçlar elde ettik. Kendisine duyarlılığından dolayı minnettarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel