Batum kumarında VİP uygulaması

Haber61.Net - Haber Servisi - Bölgenin en büyük sorunları arasında Gürcistan'ın Batum şehrindeki kumarhaneler var.  Bu kumarhaneler Bölgeden çok sayıda vatandaşı Acara bölgesine yani Batum'a çekmesine neden oluyor. Sarp Sınır kapısından Batum'a geçenlerin

Batum kumarında VİP uygulaması

Haber61.Net - Haber Servisi - Bölgenin en büyük sorunları arasında Gürcistan'ın Batum şehrindeki kumarhaneler var.  Bu kumarhaneler Bölgeden çok sayıda vatandaşı Acara bölgesine yani Batum'a çekmesine neden oluyor. Sarp Sınır kapısından Batum'a geçenlerin sayısı resmi olarak hafta içi her gün 1 TL karşılığında geçen 2 bin ila 3 bin kişi olarak verilere yansıyor. Hafta sonları ise bu sayı iki katına çıkıyor. Bölgeye kumar maksatlı gidenlerin büyük bedellerle katılacağı kumar oyunlarında ise VİP uygulaması yapıldığı ortaya çıktı.

Büyük paralara VİP uygulama

50 Bin Dolar ile 100 Bin dolar arasında ve daha yüksek bedellerle kumar oynamak isteyen kişiler önceden Acar'a bölgesinde bulunan kumar baronları ile görüşerek randevu alıyor. Karadan veya havadan yolculuk yaparak bölgeye giden kumar meraklıları burada gasp edilmemesi için özel araçlar ile koruma aracılığında kumar oynanacak otele gidiyor. Kumar sonrasın da tekrar aynı yöntem ile hava alanı yada Sarp sınır kapısına kadar eşlik edilerek ülkeden güvenli şekilde çıkmaları sağlanıyor.

Batum Kıbrıs'ı geçti

Batum, Kıbrıs'ı son zamanlarda geri bırakacak kadar Türkiye'den rağbet görüyor. Nedeni ise Kumar dışındaki ekstralar bu kentte bedava olması olarak gösteriliyor. Kumar meraklısı S.K, Haber61.Net'e yapmış olduğu itrafta bu durumun böyle devam etmesi durumunda kumar için artık Batum tercih edilecek diyor. Türkiye'de spor'dan sanata ve İş dünyasından siyasetçiye bölgeye çok sayıda kişinin gittiği biliniyor.

Karadeniz'e ikinci kent

Karadeniz bölgesinde Batum ile başlayan kumar turizmi yavaş yavaş diğer ülkelere de sıçramaya başladığı dikkatlerden kaçmıyor. Rusya'nın Karadeniz'e kıyısı olan Sochi Türkiye'de bilinen adı ile Soçi'de de kumar turizminin başlaya bileceği yer altı dünyasında sıkça konuşulmaya başladı. Soçi'de kumara Putin yönetimi evet derse Karadeniz'de ikinci kumar kenti olacak.

Haber  : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel