Batum heyeti Rize belediyesi'nde

Batum’dan Rize’ye gelen heyet Rize Belediyesi’ne yapmış oldukları ziyarette Rize Belediyesinin yapmış olduğu örnek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.Batum Belediye Başkan Yardımcıları Jemal Ananıdze, Osman Chalishkan ve beraberindekiler Rize Belediyesi

Batum heyeti Rize belediyesi'nde

Batum’dan Rize’ye gelen heyet Rize Belediyesi’ne yapmış oldukları ziyarette Rize Belediyesinin yapmış olduğu örnek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Batum Belediye Başkan Yardımcıları Jemal Ananıdze, Osman Chalishkan ve beraberindekiler Rize Belediyesi’ne yapmış oldukları ziyarette kentte yapılan çalışmaları beğendiklerini belirttiler. Heyeti Rize Belediye Başkan Vekili İrfan Kandil, İmar ve Şehircilikten sorumlu Bakan Danışmanı Nurcan Muradoğlu ve Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Osman Çelik makamda karşıladı.

Ziyaret esnasında Batum Belediye Başkan Yardımcıları Rize Belediyesi’nin uygulamalarını beğendiklerini belirttiler. Rize’de yapılan projeler, araç parkomat sistemi, park ve bahçeler peyzaj çalışmaları ve temizlik işleriyle alakalı bilgiler aldılar. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın çalışkan bir belediye başkanı olduğunu ve almış olduğu kararlarının öneminin büyük olduğunu vurgulayan heyet, Batum’da aynı uygulamaları yansıtmayı hedeflediklerini belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler