Batum gezisi kabusa döndü

Trabzon’da esnaflık yapan Abdulkadir Bayrak ailesiyle birlikte Gürcistan’ın Batum şehrine gitmek için yola koyuldu. Sarp Sınır Kapısı’ndan geçen Bayrak ailesi, Türk tarafından Gürcü tarafında geçince durduruldu. Araçlarına arama yapacaklarını söyleyen pol

Batum gezisi kabusa döndü

Trabzon’da esnaflık yapan Abdulkadir Bayrak ailesiyle birlikte Gürcistan’ın Batum şehrine gitmek için yola koyuldu. Sarp Sınır Kapısı’ndan geçen Bayrak ailesi, Türk tarafından Gürcü tarafında geçince durduruldu. Araçlarına arama yapacaklarını söyleyen polis, aileye araçtan inmelerini söyledi. Arama yapan Gürcüler bir poşet içerisinde eroin bulduklarını söyleyerek Bayrak’ı gözaltına aldı.

 
15 BİN LARİ’YE
 
Ne olduğunu anlamadan tutuklanan ve hapse giren Abdulkadir Bayrak, eroinin kendisine ait olmadığını polislerin koyduklarını söylese de kimseye inandıramadı. Mahkemeye çıkan Bayrak, 18 yıl hapis cezasıyla yargılandığı davadan 15 bin Lari tazminatla serbest bırakıldı. Serbest kaldığı gibi ülkeye dönüş yapan Bayrak, “Gürcistan’da tam bir devlet terörü var. Tatile gittik eroinman yaptılar bizi. Hayatımda bir sigara içmişliğim yok. O ülkede adaletin adı para olmuş” dedi.    
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler