Batpazarı Dolmuş Durağı hakkını arıyor

 Trabzon’da geçtiğimiz yıl yapılan trafik düzenlemesinde en fazla Batpazarı Dolmuş esnafı mağdur edildi.Batpazarı dolmuşçuları mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.Trabzon’da yapılan yeni trafik düzenlemesinin ardından batpazarı dolmuş esnafı mağdur ed

Batpazarı Dolmuş Durağı hakkını arıyor

 

Trabzon’da geçtiğimiz yıl yapılan trafik düzenlemesinde en fazla Batpazarı Dolmuş esnafı mağdur edildi.

Batpazarı dolmuşçuları mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.Trabzon’da yapılan yeni trafik düzenlemesinin ardından batpazarı dolmuş esnafı mağdur edildi. Trafik düzenlemesinden önce Atatürk alanına  Batpazarından yolcu taşıyabilen taksi durağı esnafının bu hakkı düzenlemeyle elinden alındı.

Atatürk alınana yolcu taşımasına  yasaklama getirilen Batpazarı taksi durağı esnafı bu güne kadar yaptığı girişimlerden de bir sonuç alamadı.

Atatürk alanına gidecek yolcuları  yasaklama nedeniyle alamayan Batpazarı taksi esnafı yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmasını istiyor.

Batpazarı Dolmuş Durağı Başkanı Turgay Uzun:”Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dolmuş duraklarının güzergahlarını belirlemek için master planını yaptıktan sonra Batpazarı dolmuş durağı meydan köprü altına girebiliyordu.Şöförler Odası Batpazarı Dolmuş Durağını şuana kadar meydandan çalıştırıyordu.Şöförler Odası Başkanı Turan Altuntaş Batpazarı Dolmuş Durağı şoförlerine “Köprü altına kavşak yapıldığında kavşaktan dönüp tekrar tanjanta çıkıp güzergahınıza devam edeceksiniz” sözünü vermişti.Fakat Altuntaş’ın bu sözünü tutmaması durumunda Batpazarı durağı mağdur etti.Batpazarı Dolmuş durağının tek sorunu Trabzon’da ki bütün dolmuş duraklarının meydana girerken kendilerinin girememesi.”

“Altuntaş’ın,Belediye başkanını yanlış yönlendirdiğini söylüyor. Hemen hemen aynı güzergah üzerinde çalışan Değirmendere Durağına yaptığı hizmeti hiçbir durağa yapmadığını savundu.Değirmendere durağına hat sonu levhaları, köprü altında peron, taksim karakolu karşısında depolama yeri hizmetini sundu.

”Altuntaş, oy alabilmek için dolmuş sayısı fazla olan duraklara daha fazla hizmet ederek göz doldurmaya çalışırken az arabası olan bizleri önemsemiyor.Belediyeden randevu alıp bu konuyu konuşmak istedik fakat Belediye Başkan yardımcısı Osman Gökhan Bali bizi Şöförler Cemiyeti başkanı Turan Altuntaş’a yönlendirdi.Altuntaş’ın yanına giderek konuyu konuştuk fakat Altuntaş’ta belediye onaylamıyor diyerek bizi yolladı.Biz hem şöförler cemiyeti hemde Trabzon belediyesi arasında kaldık.”

Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun master planı yaparken durak başkanlarına hiçbir durağın mağdur kalmayacağını sözünü vermişti.Gümrükçüoğlu’nun bu sözüne sadık kalarak gereğini yerine getirmesini rica ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel