Batman'da Karadeniz rüzgarı

KARADENİZ müziğinin sevilen isimlerinden Selçuk Balcı'nın dün akşam Batman'da verdiği konserde, kemençe eşliğinde horon ve halay bir arada çekildi. Batman'da sevenleriyle bir araya gelen Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Selçuk Balcı, bölgede bulun

Batman'da Karadeniz rüzgarı
KARADENİZ müziğinin sevilen isimlerinden Selçuk Balcı'nın dün akşam Batman'da verdiği konserde, kemençe eşliğinde horon ve halay bir arada çekildi.
 
Batman'da sevenleriyle bir araya gelen Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Selçuk Balcı, bölgede bulunmaktan keyif duyduğunu söyledi. Bölge turnesi kapsamında Batman'da dün akşam hayranlarıyla buluşan Balcı, Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda Karadeniz türkülerini seslendirdi. Bir ara izleyicilerin arasına inen Balcı, sevenleriyle birlikte düet yaparken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Batman'da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Balcı'ya, Karadeniz bölgesindeki bazı hemşehrileri de eşlik etti. Geç saatlere kadar süren konserde Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf'in Ilısu Baraj gölü altında kalmamasını isteyen sanatçı Balcı'ya üzerinde, 'Hasankeyf yok olmasın' yazılı tişört hediye edildi.
 
İkinci kez Batman'a geldiğini ifade eden Balcı, "Batman'a her gelişimde burada doping buluyorum. Bu yörenin lezzetli mutfağına hayranım" dedi.
 
Batman Üniversitesi'nde okuyan Trabzonlu hemşehrisi Emre Altunsoy ile sahnede düet yapan sanatçı Balcı, "Batman'da hemşehrimle sahneye çıkmak benim için ayrı bir duygu. Batman konserinden keyif duydum. Üniversiteli hemşehrim Emre, hem iyi çalıyor, hem de iyi söylüyor. Bölge turnesine çıktığımda Batman'a seve seve geliyorum. Konseri izlemeye gelen tüm hayranlarıma teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.
 
Karadeniz ezgisi ve Selçuk Balcı'nın söylediği şarkılar eşliğinde, horon ve halayı aynı anda çeken gençler geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel