Başkonsolos Kalandze'den Vali'ye ziyaret

Ziyarette bir konuşma yapan Gürcistan Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Paata Kalandze, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda önemli bir yere sahip, doğası ve tarihi ile çok güzel olan bu şehri ziyaret etmiş olmak benim için çok büyük bir mutluluktur. Zaman

Başkonsolos Kalandze'den Vali'ye ziyaret

Ziyarette bir konuşma yapan Gürcistan Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Paata Kalandze, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda önemli bir yere sahip, doğası ve tarihi ile çok güzel olan bu şehri ziyaret etmiş olmak benim için çok büyük bir mutluluktur. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için Sayın Vali'ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gürcistan Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti’nin ilişkilerinin yıllar öncesine dayandığın ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, “Gürcistan bizim ikili insani ve ticari ilişkilerimizin çok yoğun olduğu komşumuzdur. Umuyorum ki bu tür karşılıklı ziyaretlerimizle iki ülke ve şehirlerimiz arasında ilişkilerimiz gelişir, güç kazanır ve çok daha üst seviyelere taşınır” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Aksoy, Başkonsolos Paata Kalandze’ye Samsun Kız Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin yaptığı el dokuması bir pano hediye etti. Kalandze de Aksoy’a el yapımı işlemeli bir çömlek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel