Başkan'ın grayder mutluluğu

Trabzon Esiroğlu Belde Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu, belediye bünyesinde kullanılmak üzere 460 Bin TL’ye grayder satın aldı.Trabzon’un Maçka İlçesi’ne bağlı Esiroğlu Beldesi’nin araç filosuna belediye bütçesinden ayırdığı 460 bin TL ile grayder satın

Başkan'ın grayder mutluluğu

Trabzon Esiroğlu Belde Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu, belediye bünyesinde kullanılmak üzere 460 Bin TL’ye grayder satın aldı.

Trabzon’un Maçka İlçesi’ne bağlı Esiroğlu Beldesi’nin araç filosuna belediye bütçesinden ayırdığı 460 bin TL ile grayder satın alan Başkan Yusufoğlu, tören düzenledi.

Açılış törenine, Maçka Belediye başkanı Ertuğrul Genç, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci ve çevre belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan Başkan Yusufoğlu, “Belediyemiz bünyesinde halkımıza yol çalışmasında yardım yapabilme adına aldığımız grayder bize çok gerekliydi. Artık, çevre ilçelerdeki belediyelerimize ve herkese uzun vadeli hizmet vereceğiz. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Dua edilip açılış yapıldıktan sonra, kurban kesildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler