Başkan'dan sporculara destek

   Türkiye Boks Milli Takımı, 28 Temmuz -13 Ağustos tarihleri arası İngiltere’de yapılacak 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na boksun merkezi Trabzon’da hazırlanıyor.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5 Temmuz’dan beri çalışmalarını Trabz

Başkan'dan sporculara  destek

 

 

 

Türkiye Boks Milli Takımı, 28 Temmuz -13 Ağustos tarihleri arası İngiltere’de yapılacak 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na boksun merkezi Trabzon’da hazırlanıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5 Temmuz’dan beri çalışmalarını Trabzon’da sürdüren Boks Milli takım kampını ziyaret ederek sporcu ve antrenörlere başarılar diledi. Trabzon Gençlik İl Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı ile birlikte Trabzon Gençlik Hizmetleri Kamp Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek sporcuların idmanını izleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Boks Milli Takımı’nın 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına hazırlık için Trabzon’u tercih etmesinden son derece mutluluk duyduklarını ifade ederek, “ Trabzon boksta önemli bir marka. Şehrimizde boks sporu hayli ilgi görüyor. Bu nedenle kampın burada yapılması isabetli oldu. Londra Olimpiyatları için iyi bir hazırlık kampı geçiriyorsunuz. Allah gücünüzü, kuvvetinizi artırsın. Ay yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Sizleri yetiştiren hocalarınıza teşekkür ediyorum. Olimpiyatlarda başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra 15 sporcu ve antrenörden oluşan kafileye çeşitli hediyeler vererek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel