Başkan'dan mahalle ziyaretleri

Başkan Gümrükçüoğlu gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek görüş ve önerilerini dinliyor. Son olarak Ortahisar Mahallesi’nde çeşitli incelemeler yapan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un gelişmesi ve kalkınması için vatandaşların görüş v

Başkan'dan mahalle ziyaretleri

Başkan Gümrükçüoğlu gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek görüş ve önerilerini dinliyor.

 

Son olarak Ortahisar Mahallesi’nde çeşitli incelemeler yapan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un gelişmesi ve kalkınması için vatandaşların görüş ve düşüncelerinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi.

 

Ortahisar’ı ziyaretinde KTÜ’de okuyan Suriyeli öğrencilerle karşılaşan Gümrükçüoğlu misafir öğrencilerle yakından ilgilendi. Gümrükçüoğlu, “ Trabzon; hoşgörülü ve misafirperver insanların yaşadığı tarihi bir şehir. İnsanların yaşadığı misafirperver bir şehir. Eğitim ve öğretiminizi tamamladıktan sonra buradan güzel duygularla ayrılacağınıza inanıyorum. Herhangi bir sorununuz olması halinde belediyemizin kapıları her zaman sizlere açıktır” diye konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ederek vatandaşların görüş ve isteklerini dinlemek amacıyla yaptıkları mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek, “ Hepimiz kentimize en iyi vermenin gayreti içerisindeyiz. 'Yaptım oldu' anlayışıyla değil vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunup ortak akılda buluşarak sürdürmeye gayret gösteriyoruz. Bu nedenle mahalle ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın fikirleri bizlere yol gösterici olmaktadır. Ziyaretlerimizde edindiğimiz izlenimler vatandaşlarımızın şehirlerine gerçekten sahip çıkıyorlar. Bu da bizleri sevindirmektedir. Ortak akıl bilinci içerisinde şehrimizi geleceğe taşımak için yoğun gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel