Başkan'dan halkla görüş saati

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun, göreve geldiğinde başlattığı ''Halk Görüş Saati'' uygulamasını yeni hizmet binasında da sürdürdüğü bildirildi. Trabzon Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Gümrükçüoğlu'nun makamında va

Başkan'dan halkla görüş saati

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun, göreve geldiğinde başlattığı ''Halk Görüş Saati'' uygulamasını yeni hizmet binasında da sürdürdüğü bildirildi.

Trabzon Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Gümrükçüoğlu'nun makamında vatandaşlarla tek tek görüşerek istek ve önerilerini dinlediği, belediye kapılarının herkese açık olduğu belirtildi.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmaların sürdürüldüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Kenti yönetirken vatandaşlarımızın görüş, istek ve önerileri bizim için son derece önemlidir. Bir taraftan Trabzon'un kabuğunu kıracak büyük projeleri hayata geçirmeye çalışırken bir yandan da şehrimizin asıl unsurları olan vatandaşlarımızla var olan güçlü diyaloglarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu anlamda mahalle, esnaf ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerde bulunuyoruz. Ayrıca göreve geldiğimizde belediyemizde düzenlediğimiz ''Halk Görüş Saati' uygulaması ile vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek sorunlarına çözüm getirmeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'u hak ettiği yere getirmek için gayretlerimizi sürdürüyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel