Başkan'dan Bayraktar'a tam not!

Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti 24.dönem Milletvekilliği temayül yoklamasına katılarak oyunu kullandı.Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti 24.dönem Milletvekilliği temayül yoklamasına adaylara şans diledi.

Başkan'dan Bayraktar'a tam not!

Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti 24.dönem Milletvekilliği temayül yoklamasına katılarak oyunu kullandı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti 24.dönem Milletvekilliği temayül yoklamasına adaylara şans diledi. Oyunu kullanan Belediye Başkanı bir takım açıklamalarda bulundu.

Öncelikle adayların her birinin ayrı ayrı Trabzon’a katkılar sağlayacağına inandığı belirterek Erdoğan Bayraktar’ın baba memleketi olan Trabzon’dan Milletvekili aday adayı olmasının Trabzon’a çok büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti. Gümrükçüoğlu, “ Erdoğan Bayraktar Milletvekili olursa Trabzon’da çok güzel işlere imza atacaktır. Adayların her birine ayrı ayrı şans diliyorum Trabzon’a kim daha iyi hizmet yapacaksa dilerim o isimler Milletvekili olur.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel