Başkana şok sözler: Bu millet seni boğar

Çömlekçi Mahalle Muhtarı Refik Günaydın Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ancak 10 yılda bitirilebileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çok sert tepki gösterdi.Günaydın, Gümrükçüoğlu’na seslenerek, “Sayın Ba

Başkana şok sözler:  Bu millet seni boğar

Çömlekçi Mahalle Muhtarı Refik Günaydın Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ancak 10 yılda bitirilebileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çok sert tepki gösterdi.

Günaydın, Gümrükçüoğlu’na seslenerek, “Sayın Başkan sen Çömlekçi’yi bir an önce ele almak mecburiyetindesin. Çömlekçi’yi en kısa zamanda bitireceksin. Bunu nasıl yapacaksan yapacaksın. Bunun önü ardı yoktur. Çömlekçi’yi 10 seneye, 20 seneye yaymakla bu milletin ancak ahını alırsın başka bir şeyini değil. Şunu da unutmamak lazım. Bu millet insanı bir kaşık suda boğar. Bunu da böyle bilesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel