Başkana sanatçılardan teşekkür

Trabzon'da faaliyet gösteren Kadın Sanatçıları Derneği (Femin-Art) Genel Başkanı Şükran Üst ve Genel Sekreter Songül Kartal, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı plaket verdi. Şük

Başkana sanatçılardan teşekkür

Trabzon'da faaliyet gösteren Kadın Sanatçıları Derneği (Femin-Art) Genel Başkanı Şükran Üst ve Genel Sekreter Songül Kartal, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı plaket verdi. 


Şükran Üst, 01-11 Temmuz tarihleri arasında düzenledikleri 5. Uluslararası Dünya Kadınlarının Tuvalinde Doğadan Sanata Resim Festivali'ne, Trabzon Belediyesi'nin verdiği destek için Gümrükçüoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ilerleyen günlerde gerçekleştirecekleri etkinler için Gümrükçüoğlu'ndan talepte bulundu. 


Kadın sanatçıların her türlü faaliyetlerini desteklemekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, dernek yetkililerini yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. 


Ziyaretin sonunda Üst, Gümrükçüoğlu'na teşekkür plaketi sundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel