Başkan Trabzon'u arşınlıyor

Trabzon merkez mahallerinde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde yaptığı ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu son olarak Beşikdüzü’nün Oğuz Beldesi ve Yeşilköy’ü ziyaret etti. Vatandaş ziyaretlerinden önce bölge köylerin muhtarları

Başkan Trabzon'u arşınlıyor
Trabzon merkez mahallerinde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde yaptığı ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu son olarak Beşikdüzü’nün Oğuz Beldesi ve Yeşilköy’ü ziyaret etti.
 
Vatandaş ziyaretlerinden önce bölge köylerin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu muhtarların taleplerini dinledi. Gümrükçüoğlu burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un büyükşehir statüsü kazanması ile birlikte sağlanacak olan bütünlük ile hizmetlerin çok daha hızlı ve etkin bir şekilde ilçelere, beldelere ve köylere götürüleceğini söyledi. Gümrükçüoğlu, "Büyükşehir ile birlikte hizmet kalitemiz ve gücümüz çok daha artacak ve güçlenecektir. Büyükşehir kanunun sağladığı vergi gelirleri ile artacak olan büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bütçeleri vatandaşa hizmet olarak dönecektir. Böylelikle köylerimizin yol, su ve alt yapı sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır" dedi.
 
Muhtarlar yapılan toplantının ardından Oğuz Belediyesi’ne geçen Gümrükçüoğlu, Başkan Şakir Yenigün’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Belediye ziyaretinin ardından Başkan Gümrükçüoğlu, belde halkı ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu, beldelerin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Belde belediyelerinin sıkıntılarını bizler yakinen biliyor ve takip ediyoruz. Arkadaşlarımız bu güne kadar zorluklar içinde fedakarca beldelerine hizmet götürme gayreti içerisinde oldular. Kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de kendilerinin bilgi birikim ve tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Belde belediye binalarımız, araçlarımız ve çalışanlarımız büyükşehir belediyesi bünyesinde çalışmalarına çok daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte artacak olan gelirlerimizle beldelere ve köylerimize bütünlük içerisinde güçlü ve kaliteli hizmet götürme imkanımız olacaktır. Yine aynı şeklide kapanacak olan İl Özel İdaresi’nin tüm şantiyesi, ekipmanları ve personeli ile büyükşehir bünyesinde köylerimize hizmet götürmeye devam edecektir. Şunu açıkça ifade etmek isterim ki büyükşehir kanunu ile birlikte her şey çok daha güzel etkin ve güçlü olacaktır" şeklinde konuştu.
 
Konuşmasının ardından vatandaşların yol ve su sorunları ile ilgili taleplerini dinleyen Gümrükçüoğlu çözüm için gerekenin yapılacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler