Başkan Sekmen Vali Eldivan'la görüştü

Bayburt'ta düzenlenen söyleşilerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, öğrencilere hitap etti.

Başkan Sekmen Vali Eldivan'la görüştü

Bayburt'ta düzenlenen "Siyaset Akademisi" söyleşisi için üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Şehirlerin Kalkınması Yerelden Başlar" isimli söyleşide öğrencilere hitap etti.

Söyleşinin ardından Bayburt Valisi Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret eden Başkan Sekmen, Vali Eldivan ile fikir alışverişinde bulundu. Eldivan, ziyareti dolayısıyla Başkan Sekmen'e teşekkür ederek, kendisini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Sekmen ise misafirperverliğinden ötürü Eldivan'a teşekkürlerini iletti.

aw068271-01.jpg

Ziyarete Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve beraberindeki heyet eşlik etti. Ziyaret, plaket takdim edilmesinin ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler