Başkan Saral'dan ninelere sürpriz

 Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon’un Of ilçe Belediye Başkanı Murat Saral, ilçede yaşayan 70 yaş ve üstü anneleri Uzungöl’de ağırlayarak dualarını aldı.  Tüm annelerin başlarının tacı olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Murat Saral “Bizler i

Başkan Saral'dan ninelere sürpriz
 Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon’un Of ilçe Belediye Başkanı Murat Saral, ilçede yaşayan 70 yaş ve üstü anneleri Uzungöl’de ağırlayarak dualarını aldı. 
 
Tüm annelerin başlarının tacı olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Murat Saral “Bizler istedik ki belli yaşa gelmiş eli öpülesi ninelerimizi bir araya getirerek güzel bir gün geçirmelerini sağlayalım. Onları mutlu olması bizleri de fazlasıyla mutlu etmektedir. Cenabı Allah onlara sağlıklı ve huzurlu uzun yıllar nasip etsin” diye konuştu.
 
Tesis girişinde kendilerini tek tek karşılayan ve ellerini öperek hayır dualarını alan Başkan Saral’a teşekkür eden nineler “Allah başkan evladımızdan razı olsun. Böyle güzel bir yerde bizleri bir araya getirerek mutlu etti. Kendiside artık bizim bir evladımız oldu” dediler.
 
İçlerinde Uzungöl’ü hiç görmeyen ninelerin bulunduğu gezi programı yemeklerin yenilmesi ve hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel