Başkan öğrencilere ne dedi?

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl ikincisi düzenlenen üniversiteye ücretsiz hazırlık kursuna katılan öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi.Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, 2011-

Başkan öğrencilere ne dedi?

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl ikincisi düzenlenen üniversiteye ücretsiz hazırlık kursuna katılan öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi.

Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı için açtıkları üniversiteye hazırlık kursuna 550 öğrencinin katıldığını belirterek, ''Üniversite hazırlık yolu zorlu bir yol. Önemli olan sabır ve sebattır. Şartlar ve zaman ne kadar sizlerin derslerinize eğilmeyi sağlayabiliyorsa o zamanları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Hiç kimsenin kimseden daha yetenekli olduğunu düşünmüyorum. 

Planlı ve programlı çalışmak sizleri mutlaka başarıya götürecektir. Kursumuzda görev alan 31 öğretmenimiz sizleri geleceğe hazırlamak için yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Gayret sizden, destek bizden, takdir Allah'tan'' dedi.

Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı gençleri yarınlara en güzel şekilde hazırlama gayreti içerisinde olduklarını da ifade ederek, düzenledikleri üniversite hazırlık kursuna destek veren Milli Eğitim Müdürlüğü, özel dershaneler ve gönüllü öğretmenlere ve Belediye Sosyal Yardım Müdürlüğü çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler