Başkan Gümrükçüoğlu'nun teşekkür ziyaretleri sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.3 No’lu Erdoğdu Mahallesi’nde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, 3 Nolu Erdoğd

Başkan Gümrükçüoğlu'nun teşekkür ziyaretleri sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

3 No’lu Erdoğdu Mahallesi’nde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, 3 Nolu Erdoğdu Mahalle muhtarlığına yeniden seçilen Ergün Memiş’i de başarısından dolayı kutladı. Muhtarlık bürosunu ziyaret eden Gümrükçüoğlu, “Muhtarlarımızın hizmetleri bizler için çok önemli. Mahallelerimizin sorunlarını en iyi muhtarlarımız biliyor. Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde muhtarlarımız ile birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir ile birlikte görev ve sorumluluklarının daha da artacağına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Geceyi gündüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir yerin yolunu, suyunu ve kanalizasyonunu düzgün bir hale getirdiğiniz zaman bu sevapların en büyüğüdür. Büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler