Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Kurban bağışı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kızılay tarafından ‘Kurban İbadettir’ sloganıyla başlatılan kampanyaya katıldı. Kurban parasını Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel ve yönetim kurulu üyelerine teslim eden Başkan Gümrükçüoğlu,

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Kurban bağışı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kızılay tarafından ‘Kurban İbadettir’ sloganıyla başlatılan kampanyaya katıldı. 

Kurban parasını Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel ve yönetim kurulu üyelerine teslim eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Türk Kızılay’ının başlattığı kurban bağışına hepimiz destek olmalıyız. Kızılay bütün dünyadaki felaketlere yardım eden önemli bir kuruluştur. Fakir fukaranın yanındadır. Böylesine önemli kuruluşumuzun başlattığı bu kampanyaya ben de bağışta bulunuyorum. Vatandaşlarımızı da destek vermeye davet ediyorum " dedi.

Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel de Başkan Gümrükçüoğlu'nun her zaman Kızılay’ın yanında yer aldığını kaydederek, bağış ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel