Başkan Gümrükçüoğlu MÜSİAD'ı ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek ülke ve insanlığa yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı M. Hanefi Mahitapoğlu ve yö

Başkan Gümrükçüoğlu MÜSİAD'ı ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek ülke ve insanlığa yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı M. Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, MÜSİAD’ın yol göstericiliği ve rehberliğinden yararlandıklarını ifade etti. Başkanvekili Seyfullah Kınalı’nın da katıldığı ziyarette Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon adına yapılmasını istedikleri görüş ve önerileri Başkan Gümrükçüoğlu’na iletti. Mahitapoğlu, Başkan Gümrükçüoğlu’nun Trabzon’da çok önemli hizmetleri gerçekleştirdiğine şahit olduklarını kaydederek, “Geçmişteki gayretleriniz beklentileri daha da artırdı. Normal bir belediye başkanından bekleyeceğimiz şeylerin daha fazlasının sizden beklemek durumundayız. Bu şu anlama geliyor. Taleplerimizle sizi daha fazla yoracağız” dedi.

Mahitapoğlu, yapacakları gayretli çalışmalarda bundan sonra da Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanında olacaklarını ifade ederek, “Çünkü sizin vereceğiniz hizmetler memleketimizin, şehrimizin geleceği ve refahı anlamında çok ciddi önem taşımaktadır. Trabzon’da çok önemli hizmetlerin gerçekleştiğine şahit olduk. Bu anlamda hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Mahitapoğlu, Başkan Gümrükçüoğlu’ndan, Doğalgaz çalışmaların daha da hızlandırılması, ana arterlerdeki trafik sıkışıklıklarının giderilmesi için gerekli önlemlerin alınması ve yapımı devam eden ulaşım projelerinin hızlı bir şekilde tamamlanması isteğinde bulundu.
MÜSİAD’ın memleketimize, milletimize ve insanlığa büyük hizmetler yaptığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “ Bu hizmetleriniz başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hepimizde aynı değere sahip. Bu nedenle çalışmalarımızda bizlere hep rehber oldunuz ve aynı rehberliği bundan sonra da sürdüreceğinize eminiz. 2014 yılının il ziyaretini MÜSİAD’a gerçekleştirdik. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

MÜSİAD’ın önemli çalışmalar yürüttüğünü belirten Gümrükçüoğlu, “ Gerek yurt içinde gerek yurt dışında Allah’ın rızasına, insanların huzuruna, birliğine ve beraberliğine, sanayimizin gelişmesine, barışına, kardeşliğine yaptığınız hizmetlerden müteşekkir olduğumuzu bu ziyaret vesilesi ile ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel