Başkan Gümrükçüoğlu Avni Aker'i istedi!

Trabzon’da Akyazı Stadının yapılması karşılığında TOKİ’ye devredilen Hüseyin Avni Aker Stadı’nın yerini Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOKİ’den istediği iddia edildi. Trabzon’un Büyükşehir olmasının ardından Merkezde

Başkan Gümrükçüoğlu Avni Aker'i istedi!
Trabzon’da Akyazı Stadının yapılması karşılığında TOKİ’ye devredilen Hüseyin Avni Aker Stadı’nın yerini Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOKİ’den istediği iddia edildi.
 
Trabzon’un Büyükşehir olmasının ardından Merkezde kurulan Ortahisar Belediyesi için yer aramaya başlanmış ve Büyükşehir’e devredilen İl Özel İdare Binasında karar kılınmıştı.
 
Ancak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği yeni projede şuanda Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan binanın Ortahisar Belediyesi’ne devredilmesi ve Büyükşehir Belediyesi için yeni bir bina yapılması gündeme geldi. 
 
GÜMRÜKÇÜOĞLU BAŞBAKAN’LA GÖRÜŞTÜ
 
Yeni bina için yer arama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, Akyazı Stadı’nın yapılması ile ne olacağı tartışma konusu olan Hüseyin Avni Aker stadının yerinde karar kıldı. Başkan Gümrükçüoğlu bu konu ile ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOKİ Başkanıyla görüşme yaptığı ve yeni Büyükşehir Belediye Sarayı için Avni Aker’in yerini istediği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler