Başkan Gümrükçüğlu’ndan ‘sandığa gidelim’ çağrısı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında seçimlerin, demokrasi bayramı olduğuna vurgu yapan Başkan Gümrükçüo

Başkan Gümrükçüğlu’ndan ‘sandığa gidelim’ çağrısı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında seçimlerin, demokrasi bayramı olduğuna vurgu yapan Başkan Gümrükçüoğlu, herkesin mutlaka sandığa gidererek oyunu kullanmasını istedi.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Demokrasinin vazgeçilmezi seçimlerdir. Hangi partiye oy verirseniz verin mutlaka sandık başına gidin ve iradenizi ortaya koyun. Sandıktan çıkacak olan Türkiye’nin kararı olacaktır.  Seçimler demokrasilerin bayramlarıdır, Pazar günü yine bir bayram yaşayıp sandığa gideceğiz.  Oy kullanmak da en önemli vatandaşlık görevlerimizden biridir. Herkesin sandık başına gidererek oyunu kullanması, demokrasimiz için büyük önem arz etmektedir. Pazar günü özgürce oylarımızı kullanacağız ve sandıktan çıkan sonuca saygı duyacağız. Bu vesile ile 7 Haziran seçimlerinin bir kez daha hayra vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler