Başkan Genç İlk toplantısını onlarla yaptı!

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar ilçe sınırlarında bulunan 85 mahalle muhtarıyla birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.Belediye Başkan Vekili Firar Bayrak, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğ

Başkan Genç İlk toplantısını onlarla yaptı!

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar ilçe sınırlarında bulunan 85 mahalle muhtarıyla birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Vekili Firar Bayrak, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Beder ve Kemal Çoban ile AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın da hazır bulunduğu toplantıya muhtarlar tam kadro katılırken mahalleleriyle ilgili sorunların yazılı olduğu dosyaları da Başkan Genç’e teslim ettiler.

Toplantıdaki konuşmasında devraldıkları bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarının altını çizen Başkan Genç, “Seçim sürecini geride bıraktık ve belirlenen sonuçlardan sonra siz çok değerleri mesai arkadaşlarımız mahallelerimizde, biz de Ortahisar’da göreve geldik. Devraldığımız bu bayrağı en iyi şekilde sizlerle birlikte taşıyacağız.

Değerli muhtarlarım Ortahisar ilçemiz toplamda 85 mahalleden oluşmakta ve 310 bin nüfusu var. Hem büyükşehir belediyemizin hem de merkezi hükümetin desteği bizimle birliktedir. Biz sadece seçimden seçime değil, seçimden sonra da mahallelerimizi ziyaret edeceğiz diye söz verdik, bu sözü de yerine getireceğiz. Bundan sonraki süreçte de siz değerli muhtarlarımızla iletişim ve istişare halinde olacağız” dedi.

Konuşmasında yapılaşmanın önemine de değinen Başkan Genç, “Zağnos vadisinde kamulaştırmayla birlikte 152 milyon TL ödendi. Neden bu kadar para ödendi, çünkü yapılaşma kötüydü. Bundan sonra imarla yeni tanışacak köylerimizde yapılaşmayı düzgün yapalım diyoruz. Şehirde yazın vatandaşlarımız nereye gidiyor, köylere gidiyor. Mülkiyet hakkına saygı duyarız, fakat yaşam hakkı daha önemlidir” ifadelerini kullandı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Aktürk, toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Toplantıyı düzenleyen sayın başkanımıza çok teşekkür ederim. Başkanımızın ilk toplantıyı biz muhtarlarla gerçekleştirmesi bizlerle birlikte çalışacağı anlamına gelmektedir. İlçemiz yeni kurulması münasebetiyle Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e ve ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel