Başkan esnaflarla bir araya geldi

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altıntaş ile Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın'ın da katıldığı ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu, Uzun Sokak esnafının sorun ve isteklerini dinledi. Gümrükçüoğlu, esnafın toplumun aynası olduğunu, mahalle ve esnaf ziya

Başkan esnaflarla bir araya geldi

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altıntaş ile Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın'ın da katıldığı ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu, Uzun Sokak esnafının sorun ve isteklerini dinledi.

Gümrükçüoğlu, esnafın toplumun aynası olduğunu, mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini belirterek, "Çünkü esnafımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdir. Bu anlamda mahallelerimizin sorun ve isteklerini en iyi öğrenebileceğimiz esnafımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Onların gerek ülke gerekse kentimiz hakkındaki izlenim, istek ve kanaatleri bizler için önemli. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermek için ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler