Başkan Erbaş’tan başsağlığı mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rize’de selde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımlandı.

Başkan Erbaş’tan başsağlığı mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rize’de yaşanan sel ve heyelanda hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Rize’de sağanak yağışın ardından oluşan sel ve su baskınlarında hayatını kaybeden vatandaşlar için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı.

Yaralı vatandaşlara da acil şifalar dileyen Başkan Erbaş, "Rize’de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Selde kaybolan kardeşlerimizin ailelerine sağ salim kavuşması için dua ediyorum. Rabbim milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel