Basın sözcüsü başkan oldu!

Vakfıkebir İlçe Sağlık Grup Başkanı Fatih Baran geçtiğimiz günlerde Sağlık İl Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.Yerine Dr. Tuğba Kara getirildi ve göreve başladı. Aslen Beşikdüzü Yeşilköylü olup, liseyi Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okudu, üni

Basın sözcüsü başkan oldu!

Vakfıkebir İlçe Sağlık Grup Başkanı Fatih Baran geçtiğimiz günlerde Sağlık İl Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Yerine Dr. Tuğba Kara getirildi ve göreve başladı. Aslen Beşikdüzü Yeşilköylü olup, liseyi Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okudu, üniversiteyi ise Celal Bayar Üniversitesinde bitirdi. Meslekteki ilk 2 yılını zorunlu hizmetini tamamlamak üzere Şırnak’ta görev yaptı.

Sonraki 3 yıl ise Tonya Devlet Hastanesi acil servisinde çalıştı. Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesi ve Düzköy İlçe Devlet Hastanesi acil servislerinde de görev yaptıktan sonra Vakfıkebir İlçe Sağlık Grup Başkanlığına atandı. Ayrıca Beşikdüzüspor kulübünün de basın sözcülüğü görevini yürütüyor. Kara, “Başta Vakfıkebir olmak üzere tüm Büyükliman Bölgesi’nin sosyal yapısını ve halkını yakinen tanıyorum. Kendi insanlarıma hizmet etmenin gururuyla sağlıklı günler yaşayacağımızı umuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler